Omslag

Jag provade att omvandla en gammal begagnad pärm (från Röda Korset) till en kalender och jag försökte att få fram ett vintagetema. Givetvis blev det fjärilar på omslaget och för att dölja en skarv satte jag dit ett vinrött band. Det turkosa gummibandet är från K&Company Smash* och dess syfte är att hålla ihop kalendern. Runt kanterna tog jag Distress Ink – Vintage Photo (Tim Holtz) för att få den där gamla looken (som jag har tidigare har nämnt). För att få längre hållbarhet på kalendern tog jag ett tunt lager med Allround Medium Limlak runt kanterna, vilket har i efterhand visat sig göra stor nytta. 


För övrigt så kan jag meddela att det mesta material som jag köper kommer från en mysig butik som ligger på Överby utanför Trollhättan och den heter Pyssla mera. Andra inköpsställen som jag använder mig frekvent av är http://www.scrapbruket.com. Ägaren/ägarna köper in sitt material ifrån USA bland annat.

Mitt i någonstans

Texten Peace är från en Mindfulnessida som jag hittat och tejpen som håller den på plats är från Tim Holtz. Pappret till höger är ett som jag har rivit ut från ett lexikon och distressat kanterna på. 

Omslag
Att göra

Vanligtvis så är min Att-göra-lista mycket längre men jag hade inte så mycket att göra i maj. 

Detalj från förstasidan

Här är några detaljer från förstasidan och bilen med mera är från ett ark med klistermärken som jag fått av mamma och som hon hade fyndat på Ullared. Biljetterna är från Tim Holtz.

Maj månad

Inte en helt fullbokad kalender men det är ju skönt att slippa. Månadskalenderbladet är från K&Company (Smash*) och är inköpt på http://www.scrapbruket.com. 

Tjockleken

Så här tjock är kalendern om man inte har det praktiska gummibandet från K&Company (Smash*) som håller ihop den.

Uppslag – förstasidorna
Sista sidan

På sistasidan satte jag ett hemmagjort kuvert för att kunna lägga i lite allt möjligt smått och gott . Saxen är ett nödvändigt ting när man scrapbookar och därför var jag tvungen att skaffa en liten en. Hittade en i en sybutik för endast 39 kr. Post-it-lappar är även det ett måste att ha med sig. 

Fickor med tags

Av  överblivet cardstockspapper gjorde jag två fickor och i dem satte jag en blandning av K&Company-papper som tillhör Smash*. Till vänster sitter en tag som jag vunnit på Tradera. Tejpen är från Tim Holtz. 

Ficka med tags

Även här är det en bit överbliven cardstock som gjordes till en ficka och i den placerade jag vunna tags från Tradera

2 Comments »

  1. Stämmer bra det! Men mitt pluggande måste in någonstans så en sida med en hel månadsöversikt och sedan en sida per vecka för “att-göra”-saker är nog precis perfekt. Än så länge så har jag inte överskridit veckoplaneringslistorna.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s