Grattiskortet till Gulbhar.

 Ja, detta är mitt första scrapbookingkort som jag gjorde till min kära väninna Gulbhar då hon fyllde år. För att göra detta kort så använde jag mig av ett A5-pappersark (något tjockt). Därefter stämplade jag med min nyinköpta grattisstämpel på ett akvarellpapper och embossade det tryckta. Sedan tog jag min favorisax (Panduro Hobby) och klippte till kanterna. En söt nalle från Gallerix fästes även på och slutligen limmades ett prickigt band på. Inte jätteavancerat kanske men för att ha varit mitt första kort så är jag rätt nöjd (och så verkade även Gulbhar vara).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s