Att göra kalendrar är det som jag tycker är roligast att göra. För att göra detta så blandar jag olika tekniker från både Scrapbooking och Art Journaling. Nedan ser man vilket år kalendern gäller för och jag har enbart använt mig av Scrapbookingteknik. ScrapbookingVad jag inte har (men vill gärna ha!) är en Cuttlebug som skär ut perfekta siffor på ett väldigt enkelt och effektivt sätt. Men eftersom jag inte har en sådan så fick jag skriva ut sifforna ur ett Worddokument och därefter klippa ut dem, rita konturerna spegelvänt på baksidan av fina cardstockspapper och därefter klippa ut dessa och sist tog jag brun färg och färgade kanterna på siffrorna. Längst bak har jag ett brunt tjockt papper som jag lade guldfärg på kanterna och ovanför det bruna pappret satte jag mitt favoritcardstockspapper (Maja Design) som även det fick bruna kanter. Mellan dessa lager satte jag flera Dodz (6 mm) och fick därmed fram ett djup som ett vanligt limstift inte skulle ha lyckats med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s