Gaëlle Boissonnard heter min favoritkonstnär och jag lånar gärna hennes bilder i mina kalendrar då de livar upp det hela.


Ur kalendern för 2012.

Varje sida i mina kalendrar är individuella och ovan är ett exempel på detta. Här tyckte jag att Boissannard passade bra in. Om mina “att-göra”-saker skulle bli så många att de går över bilden så är det ingen fara utan då tar jag bara fram min vita penna.

Ur kalendern för 2013.

Vänstra sidan har jag stämplat med (Tim Holtz) Distress Inks färger och på höger sida har jag använt mig av en Inkssentials mjuka kuddar och därefter limmade jag fast en Boissannardbild.

Ur kalendern för 2012.
Den vänstra sidan har jag använt mig av akrylkritor och Hobby-akrylfärger samt Basics Medium Gel  samt en fin Boissannardbild. Den högra sidan är något som jag lärde mig via Youtube. Det kallas Ghosting (se Youtube-videon nedan) och tog en hel del tid att göra eftersom man ska skriva en hel A4-sida full med text från tre olika håll och med tre olika pennor (se nedan).  Egentligen ska man inte använda Basics Medium Gel utan Gesso men jag ägde ingen Gesso vid detta tillfälle utan provade med det jag hade. Verkar ha funkat bra ändå.Mitt försök av Ghosting.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s