Diary

Jag har inte varit direkt aktiv på sista tiden – inte på bloggen i allafall. Däremot har jag pysslat hemma varje kväll, skulle man kunna säga. Fjärilar är ju som sagt mina favoriter så även på detta projekt fick det bli en.


Jag har köpt en Zutter Bind-it-all och det var ett riktigt bra köp för sedan inköpet har flera böcker bundits. Mitt första försök var med ovanstående bok och jag gjorde som Kajsa Warg – jag tog vad jag hade hemma. En icke använd pizzakartong fick bli omslagspärm och därefter slog jag in den i ett av mina favoritpapper. Runt kanterna körde jag Tim Holtz Distress inks (Vintage Photo) för att få fram den gamla looken och jämte spiralryggen satte jag två spetsar som passade ganska bra färgmässigt. Slutligen satte jag dit några dekorativa pärlor och bokstaverade DIARY med Natural Epoxy Alphabet Stickers.

Inzooming av framsidan.

Nedan visar förstasidans uppslag med en aning vintagestil. Tim Holtz-tejp syns längst upp på högra sidan, vilken är en av mina favorittejpar. Efter förstasidans uppslag kommer fler bilder från mittuppslagssidor. Jag har använt mig av flera olika papperskollektioner men favoritpappret är My Mind’s Eye – Lost & Found I och II. Det mesta pappret har jag köpt på Tradera. 

Förstasidans uppslag.

Papperspåse som delvis gjordes om till en liten ficka. En salig mix av olika papper, bland annat BoBonny.

Mina favoritpapper från My Mind’s Eye – Lost & Found 2.

Blommigt och grönt. 

Ännu en papperspåse som fick en extra ficka. Den lilla tagen kommer från Tradera.

Blandad kompott. 

Papper från bland annat BoBonny och stämpeln är en favorit. 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s