Jag har nu för första gången försökt mig på att skapa ett Art Journaling-uppslag. Jag hade tidigare letat efter den billigaste inbundna bok som fanns på Bokus.se och fann en för 29 kr som hette “Uppdrag: Familj” från 2005. Den blir perfekt för ändamålet, tänkte jag och köpte den.
På uppslaget kletade jag Gesso med en gammal patientbricka enligt visakortstekniken och fick ett fint lager. Gesso är mycket trevligt att arbeta med och eftersom den ger en genomskinlig yta (om man så önskar) så lyste texten igenom. Ovanpå Gesson kletade jag ut ett ojämnt lager av gul Akrylfärg, Plus Color och även denna gång med kortets hjälp. Överst sprayade jag tre olika färger av märket Tattered Angels, Glimmer Mist som ger ett glittrigt och behagligt resultat.
Därefter var det bara att sätta igång med att använda Panduros Lacer Cut Stencil föreställande ett träd och detta distressade jag med Jim Holtz ink Black soot.
Till detta behövdes ett passande citat och detta stämplade jag med bokstäver från You Do.
Till sist ritade jag en ram runt båda sidorna. Voilà!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s